DeXy <3 LeNiCu
Broj poruka : 2 Datum upisa : 02.06.2012
| Naslov: DeXy <3 LeNiCu Sub Jun 02, 2012 4:11 am | |
| Pozdrav svim clanovima! Zovem se Dejan, imam 21 godinu. Igram CS ... Hmm, poprilicno dugo, ni ne brojim vise god Secam se da sam poceo jos od 1.3 verzije CS-a .. Posedujem svoj community, zove se Deligrad Gaming! Pravio sam pauzu igranja, oko 2 god, posao, skola, obaveze .. Prosle godine sam bio u zatvoru zbog one pedereske parade sto je odrzana u Beogradu (Ako se secate ). Kada sam izasao, zavukao sam se u kucu i igrao CS po ceo dan, u Maju prosle god sam otvorio i svoj PRVI CS server, pa je dosao CW, pa DM itd itd ... Pa sta reci vise ... Ako nekoga nesto jos zanima, neka pita! poZz | |
|
DEX Admin
Broj poruka : 34 Datum upisa : 30.04.2012
| Naslov: Re: DeXy <3 LeNiCu Sub Jun 02, 2012 4:18 am | |
| - DeXy <3 LeNiCu ::
- Pozdrav svim clanovima! Zovem se Dejan, imam 21 godinu. Igram CS ... Hmm, poprilicno dugo, ni ne brojim vise god Secam se da sam poceo jos od 1.3 verzije CS-a .. Posedujem svoj community, zove se Deligrad Gaming! Pravio sam pauzu igranja, oko 2 god, posao, skola, obaveze .. Prosle godine sam bio u zatvoru zbog one pedereske parade sto je odrzana u Beogradu (Ako se secate ). Kada sam izasao, zavukao sam se u kucu i igrao CS po ceo dan, u Maju prosle god sam otvorio i svoj PRVI CS server, pa je dosao CW, pa DM itd itd ... Pa sta reci vise ... Ako nekoga nesto jos zanima, neka pita! poZz
Pozdrav od celog PlayAgain team-a .. I ako si tuko one pedere majku im jebem ! | |
|